Stress, burnout & depressie

lusteloosheid | slaapproblemen | moedeloosheid | prikkelbaarheid

Zoeken naar wat écht belangrijk is

Slaapt u slecht? Of juist altijd? Sleept u zich doorheen de dagen? Zijn uw batterijen plat? U wilt wel vooruit, maar het lukt slechts moeizaam? Of: voor u hoeft het soms allemaal niet meer? Aarzel niet en contacteer de Therapeutenpraktijk voor professionele hulp en therapie. Samen zoeken we naar wat echt belangrijk is in het leven.
Aanhoudend last van stress, uitgeput door een burnout of getroffen door een depressie. Onze prestatiemaatschappij is meedogenloos voor wie op de pechstrook staat. Iedereen kan slachtoffer worden. Slapeloosheid of net heel veel slapen, prikkelbaarheid, lusteloosheid, moedeloosheid, voortdurend gespannen, altijd maar piekeren, de totale leegte… Het zijn één voor één typische symptomen voor een dieperliggend probleem van stress, burnout of zelfs een depressie. Professionele hulp is vaak de enige weg om opnieuw zin te krijgen in het leven en te leren wat echt belangrijk is.  
Onze aanpak en het einddoel

U bent niet op één, twee, drie verlost van aanhoudende stress, een burnout of een depressie, dit vraagt een volgehouden traject waarbij we samen actief aan de slag gaan. Het uiteindelijke doel is om de juiste prioriteiten te stellen, waarbij u terug contact krijgt met wat u echt wilt en eigen keuzes maakt. Samen achterhalen we wat voor u echt belangrijk is.

We leren hoe u uw eigen grenzen, zowel lichamelijk als psychisch, herkent en deze ook effectief bewaakt. U gaat na elke sessie naar huis met concrete werk- en oefenpunten. We bekijken hoe u met andere mensen omgaat bij het stellen van grenzen. We werken aan uw assertiviteit en zelfvertrouwen. Daarbij bekijken we ook welke obstakels een gezonde assertieve houding in de weg staan. Langzaamaan ontdekt u zo wie u echt bent en onderscheidt u de belangrijke van de oppervlakkige dingen des levens.
Sarah Buelens, Celine Vanden Boer en Peggy Janssen gaan hiermee met u aan de slag.  
Lees meer over onze werkwijze.
Maak vandaag nog uw afspraak.
< terug