Seksuele problemen

erectie | genderidentiteit | seksverslaving | seksuele verwachtingen | vaginisme | seksuele identiteit | moeilijk klaarkomen

Durf de eerste stap te zetten

Seksualiteit is een thema waar iedereen, bewust of onbewust, aan deelneemt. Seksualiteit is een onderdeel van eenieders leven, op een positieve of minder positieve manier. Het maakt deel uit van wie je bent en is een onderdeel van gezondheid en welbevinden. Seksualiteit is divers, net zoals de moeilijkheden die mensen hierrond ervaren.
Seksuele problemen zijn niet zeldzaam. Een groot deel van de bevolking krijgt er doorheen het leven mee te maken. Seksuele problemen gaan niet altijd vanzelf over en het kan belangrijk zijn om professionele hulp te zoeken.

Bij de Therapeutenpraktijk kan u rekenen op een gediplomeerd seksuoloog die met u individueel of jullie als partners naar oplossingen zoekt. De hulp voor seksuele vragen en moeilijkheden is divers. Dit gaat van een adviesgesprek, kortdurende oplossingsgerichte therapie tot langdurige gesprekstherapie. Je kan bij een seksuoloog terecht als individu, als partners, als partner van , ...

 
Onze aanpak en het einddoel

Na een grondige analyse van de problemen gaan we samen heel doelgericht aan de slag. Uiteraard verschilt de aanpak van individuele gespreksessies sterk van een gezamenlijke therapie met jullie als partners. Via concrete tips en een zoektocht naar hoe het anders kan, pakken we de problemen stap voor stap aan.


Silke Jansen is onze seksuoloog.  
Lees meer over onze werkwijze.
Maak vandaag nog uw afspraak.
< terug