Via de N71 (Zuiderring) zijn wij op 10 à 15 minuten bereikbaar vanuit Mol, Balen Geel, Lommel, Overpelt en Neerpelt.

Komt u met de bus?

Buslijn 84 Hamont – Mol – Geel rijdt elk uur in beide richtingen langs de Therapeutenpraktijk. U stapt af aan halte ‘Wezel Dorp’. Wandel vervolgens 100 meter in de richting van ‘Mol’ (weg uit het dorpscentrum van Wezel).

 

 

Maak hier een afspraak.

• Vul het formulier hier onder volledig in.

• Hoe kiest u een therapeut? Ga naar onze pagina met psychologen en therapeuten en kijk welke therapeut uw voorkeur geniet. Kijk zeker na of uw hulpvraag overeenkomt met het werkdomein en beschikbaarheid van de therapeut.

• Gelieve 1 therapeut te kiezen. Wanneer in de intake blijkt dat u bij een andere therapeut beter geholpen wordt, zullen we zeker gericht doorverwijzen.

• Uw voorkeurtherapeut neemt binnen de 3 – 5 werkdagen contact met u op. Wij zijn geen crisisdienst, wanneer u dringende hulp zoekt, kan u best contact opnemen met uw huisarts.

 

En telefonisch contact?

Wij geven er helaas de voorkeur aan om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Tijdens onze gesprekken nemen we onze telefoon niet op en krijgt u dus vaak het antwoordapparaat aan de lijn. Laat daarom zeker een berichtje na op onze site met uw contactgegevens, wij contacteren u zo snel mogelijk terug.